PAA GLOBAL d.o.o. Politika zasebnosti


Vaši podatki so zbrani in poslani družbi PAA Global d.o.o., Ormoška cesta 23,2250 Ptuj, Slovenija, in so zaščiteni na podlagi zakonodaje R Slovenije.

Podjetje PAA Global d.o.o. zbira podatke svojih uporabnikov, vendar le, ko so povezani s poslovanjem na podlagi zakonske zaščite so podatki zaščiteni, hranjeni in uporabljeni le za določene namene.

Uporabniki se strinjajo, da so podatki lahko posredovani tretjim osebam, če je to potrebno za izvajanje storitev, za izpeljavo pogodbenih določil vendar le v legitimni zahtevi tretje osebe.

PAA Global d.o.o. lahko informacije deli s svojimi drugimi uporabniki s katerimi je v poslovnem sodelovanju.

Po končanem poslovnem sodelovanju in izpolnitvi vseh pogodbenih obveznosti ter s tem odjave iz prodajne aplikacije, bo družba PAA Global izbrisala vse podatke uporabnika.


FAQ o Politiki zasebnosti
Podatki internetnega prometa:

Administracija spletnega mesta www.exleasingcar.si zbira in hrani podatke na svojem serverju. Posredovane informacije so pridobljene s pomočjo vašega brskalnika do komunikacije z našo družbo.


Podatki uporabnika:

PAA Global do.o.o, zbira dodatne podatke uporabnika le, ko je to potrebno za kontaktne podatke, podatke o ponudbi, odprtje računa in je le to del uporabniškega računa.


Hramba in zaščita pred nedovoljeno uporabo:

PAA Global d.o.o. hrani in ščiti vse osebne podatke pred uporabo in zlorabo tretjih oseb.


Piškotki:

Spletna stran exleasingcar.si uporablja piškotke. Ogled je mogoč tudi brez uporabe piškotkov.


Politika zasebnosti:

Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov sme uporabnik kadarkoli zahtevati izbris podatkov, informacije o hrambi podatkov, izvor podatkov.